Frisee cu fasole franceză și sos picant de arahide
Frisee cu fasole franceză și sos picant de arahide este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 811 calorii, 29G de proteine, și 56G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână arahide prăjite, ghimbir, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare includ Salată Fried Squid, Papaya și Frisone cu sos picant-acru, Fasole verde cu sos de arahide-ghimbir, și Sos Picant De Arahide Thailandez.
Instrucțiuni
Dezghețați fasolea verde într-o strecurătoare și uscați-o pentru a îndepărta excesul de apă. Curățați frisee și tăiați în bucăți de dimensiuni de mușcătură și dați deoparte.
Într-un robot de bucătărie, adăugați jalapeno, usturoi, ghimbir și scallions. Procesați și adăugați uleiul de susan pentru a forma o pastă.
Transferați pasta într-un castron mare și amestecați în cremă de nucă de cocos.
Bateti in unt de arahide; amestecati treptat in apa pana cand consistenta este un sos neted, gros.
Bateți în hoisin, sos de soia și cilantro. Această rețetă va face mai mult pansament decât aveți nevoie pentru salată; rezervați pansament suplimentar într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider pentru alte utilizări.
Aruncați fasole verde și frisee și cu suficient pansament pentru a acoperi.
Garnisiți cu arahide prăjite.