Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura și legumele prăjite ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ceapă, dovlecei de vară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Ardei Negru Fript, Sandvișuri cu friptură la grătar cu legume balsamice, și Filet Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
2
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Așezați carnea de vită, ciupercile, dovleceii și ceapa pe raft în tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Suc De Fructe
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Se amestecă pansamentul, oțetul și piperul; periați carnea de vită și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Oțet
Piper
Carne De Vită
5
Se fierbe cu blaturi de carne de vită și legume la 3 până la 4 inci de la căldură 5 minute. Întoarceți carnea de vită; periați amestecul de pansament peste carne de vită și legume. Se fierbe aproximativ 5 minute mai mult sau până când carnea de vită este dorită, iar legumele sunt crocante. Aruncați orice amestec de pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
6
Tăiați carnea de vită în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
7
Presărați pătrunjel peste carne de vită și legume.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.