Friptură vietnameză la grătar cu Portobellos și Mojo de mentă-Cilantro

Friptura Vietnameză la grătar cu Portobellos și Mojo de mentă-Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 387 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, apă, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar, Varză de Bruxelles prăjită cu mentă, Cilantro și pansament în stil vietnamez, și Sherry-Steak balsamic peste escarole la gratar, Portobellos și la pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați într-un castron mic.
Pentru a pregăti mojo, combinați cilantro și următoarele 5 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la neted.
Așezați într-un castron mic.
Îndepărtați branhiile maronii de pe partea inferioară a ciupercilor portobello folosind o lingură; aruncați branhiile.
Tăiați fiecare ciupercă în 6 felii; deoparte.
Fasole verde abur 3 minute sau pana cand se inmoaie; păstrați cald.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri. Aruncați ciupercile cu jumătate de amestec de soia; se adaugă în tigaie. Se amestecă 1 minut; scoateți din tigaie. Întoarceți friptura în tigaie; gătiți 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Amestecați friptura cu amestecul de soia rămas. Aranjați friptura, ciupercile și fasolea verde pe farfurii de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.