Friptură Umplută Cu Spanac

Friptură Umplută Cu Spanac
Rețeta de friptură umplută cu spanac poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sare, parmezan, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută cu spanac, Friptură de flanc umplută cu spanac și Feta, și Friptură de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați friptura orizontal de la o margine lungă până la 1/2 in. marginea opusă; deschis (ca o carte) și aplatiza la 1/2-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Întindeți amestecul de spanac peste friptură până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Roll up, jeleu-roll stil, începând cu o parte lungă; cravată cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Se pune într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora. Descoperiți; coaceți cu 30-45 de minute mai mult sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se lasă să stea 10-15 minute.
7
Se taie în 1/2-in. felii.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild Horse unbridled Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista