Friptură Tempeh marinată la grătar cu Avocado, Radicchio, pansament portocaliu și Tahini

Friptură Tempeh marinată la grătar cu Avocado, Radicchio, pansament portocaliu și Tahini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Tempeh marinată la grătar cu Avocado, Radicchio, pansament portocaliu și Tahini. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 749 calorii, 31g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, tahini, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Portocale Cu Ciocolata Neagra ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini, Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini, și Friptură De Fier Plat Marinată La Grătar Cu Portocale Și Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În blender la înălțime, amestecați tahini și usturoi până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați 1/2 cană de apă, suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. (Sosul Tahini poate fi preparat înainte și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 2 zile. Dacă sosul este prea gros după depozitare, amestecați câteva picături de apă pentru a se subția.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
TahiniTahini
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
1
Rezervați 1/2 cană sos tahini pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TahiniTahini
SosSos
2
Periați restul în strat gros pe ambele părți ale bucăților de tempeh.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TempehTempeh
3
Transferați în recipientul etanș și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 8 ore.
1
Într-o oală de 2 litri la foc moderat, aduceți sucul de portocale la fierbere. Reduceți focul până la moderat și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la jumătate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți în oțet, apoi bateți treptat în ulei de măsline, ulei de portocale, sare și piper. (Pansamentul poate fi pregătit înainte și refrigerat, în recipient etanș, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți pentru a reemulsifica înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fund, apoi aprindeți cărbune și preîncălziți grătarul la moderat ridicat. Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime cu hota închisă 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Grătar tempeh, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Radicchio la grătar, întorcându-se o dată, până când începe să se ofilească, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
TempehTempeh
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Tăiați fiecare bucată de tempeh în 4 felii. Într-un castron mare, aruncați împreună radicchio, pătrunjel și pansament portocaliu. Împărțiți salata în 4 farfurii și acoperiți cu felii de tempeh și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
PătrunjelPătrunjel
PortocaliuPortocaliu
TempehTempeh
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu suc de lămâie și sos tahini rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TahiniTahini
SosSos
3
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista