Friptură spaniolă de pui și cartofi

Puiul spaniol și friptura de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Rețetă De Pui Prăjit În Stil Spaniol, Pui prăjit spaniol cu miere-chimen cu caise și măsline, și Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Așezați un vas mare de copt din fontă sau o foaie de copt cu margini pe raft și preîncălziți la 500 de grade F.
Puneți cartofii, usturoiul, uleiul de măsline, 1 lingură de apă și 1/2 linguriță de sare într-un vas mare de copt sigur pentru microunde și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic, străpungeți plasticul în câteva locuri cu un cuțit și cuptor cu microunde 8 minute pentru a găti parțial.
Între timp, bateți puiul uscat și transferați-l într-un bol.
Se presară cu boia de ardei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Adăugați 2 linguri de pătrunjel și sucul de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Scoateți vasul de copt fierbinte din cuptor; adăugați cu grijă cartofii și răspândiți într-un strat uniform. Împrăștiați ceapa deasupra. Prăjiți până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Întoarceți cartofii și așezați bucățile de pui deasupra, adăugând orice sucuri acumulate din castron; reveniți la cuptor și prăjiți până când cartofii sunt fragede și puiul este gătit, încă aproximativ 12 minute.
Se scoate din cuptor și se acoperă cu restul de 2 linguri de pătrunjel.
Se servește cu pene de lămâie.
Fotografie de Antonis Achilleos