Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați vin, unt, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury și sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de ceapă, piper, sare, usturoi și carne de vită. Formați în chiftele de 4 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Ceapă
Carne De Vită
Sare
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați chiftele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
4
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciuperci; saut 4 minute. Se amestecă vinul și ceapa rămasă; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Vin
6
Combinați bulionul și făina; se adaugă în tigaie și se fierbe. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați chiftelele și oțetul în tigaie; gatiti 2 minute.