Friptură Salisbury cu sos de ciuperci

Friptură Salisbury cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 50 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez, cremă condensată de supă de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury și sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, 1/4 conserve de supă de ciuperci, pesmet, ou, ceapă și condimente pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine și se modelează în 4 torturi ovale.
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie mare la foc mediu-mare. Torturi maro pe ambele părți și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul rămas și coniacul (scoateți tigaia de pe foc când adăugați coniac.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează ciupercile timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați bulionul de vită și bateți în amestecul de sos până se omogenizează. Se amestecă supa de ciuperci rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Întoarceți chiftelele în tigaie și lingurați sosul deasupra. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți fripturi Salisbury și sos de ciuperci peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista