Friptură rotundă și sos I
Friptură rotundă și sos s-ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 719 calorii, 70g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți apă caldă, amestec de umplutură de vită, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Simplu rotund la sol cu sos de ciuperci, Fripturi rotunde de ciuperci cu aragaz lent și sos, și Grătar Cu Friptură Rotundă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, amestecați făina, sarea condimentată, piperul negru măcinat și praful de usturoi după gust.
Tăiați friptura în pătrate de 3x3 inci și acoperiți cu amestecul de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă fripturile și se sotează până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți carnea și puneți-o deoparte într-un vas de copt de 9x13 inci.
Adăugați supa, apa, ceapa și bulionul în tigaie, lăsați să se încălzească și turnați peste carne.
Într-un castron mic separat, combinați amestecul de umplutură, apă și unt sau margarină.
Se amestecă bine și se întinde peste fripturi și sos.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de cel puțin o oră sau până când friptura este fragedă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon.
![Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa de granat profund și întunecat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructele întunecate generoasearome și înveliți palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing plin de viață de afine.]()
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa de granat profund și întunecat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructele întunecate generoasearome și înveliți palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing plin de viață de afine. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu referire la filmul lateral.
Our 2006 Merlot isn't shy, with its deep, dark garnet hue and abounding aromas of rich blackcherry, cassis and clove. Approachable, integrated tannins frame the generous dark fruitflavors and coat the palate with soft velvet. The long, fruity finish, laced with autumn spices,ends with a lively cranberry zing. "This is a very classy wine from a gorgeous vintage. Takethat, Miles!" laughs Winemaker Tom Rinaldi, with a reference to the film Sideways.