Friptură prăjită cu tăiței de orez picant

Friptură prăjită cu tăiței de orez picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura arsă cu tăiței de orez picant. Această rețetă servește 4. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 443 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sos de pește, suc de lămâie, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Fidea asiatică picantă cu Tofu ars, Ton ars cu avocado și tăiței de orez brun, și Salată de friptură și orez de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un castron mediu, nereactiv și bateți pentru a combina; pune deoparte.Pentru tăiței și friptură:tapetați o foaie de copt cu un strat de prosoape de hârtie; pus deoparte. Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați bok choy și fierbeți până când este crocant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
3
Scoateți cu o lingură cu fante pe foaia de copt pregătită; pus deoparte.Întoarceți cratița cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Așezați tăiței într-un vas mare, rezistent la căldură și turnați apa clocotită peste ele. Amestecați scurt pentru a separa tăiței, apoi lăsați-i să se înmoaie până când sunt slăbiți și flexibili, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se scurge într-o strecurătoare; pus deoparte.Frecați uleiul de ambele părți ale fripturii și condimentați generos carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 3 minute. Așezați cu grijă friptura în tigaie și căutați timp de 6 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați pe o tăietură pentru a vă odihni, aproximativ 5 până la 10 minute.Întoarceți tăiței în vasul mare și adăugați bok choy rezervat. Când friptura de flanc este gata, feliați-o pe lungime cu bobul în 3 benzi. Feliați fiecare fâșie împotriva bobului în bucăți groase de 1/8 până la 1/4 inch și adăugați în castron. Dați vinaigretului rezervat un tel rapid, apoi turnați-l peste friptură, tăiței și bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Bok ChoyBok Choy
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați cilantro și aruncați, folosind clești, până când totul este uniform combinat și acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Se servește garnisit cu alune și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Usturoi OpăritUsturoi Opărit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista