Friptură Prăjită Cu Sos Dulce Și Acru De Roșii Și Ceapă

Friptură Prăjită Cu Sos Dulce Și Acru De Roșii Și Ceapă
Friptura prăjită cu sos dulce și acru de roșii și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 575 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.2 pe portie. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, sare și piper pentru a condimenta fripturile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Friptură prăjită cu ceapă caramelizată și sos de brânză albastră, și Ton ars cu sos dulce și acru.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista