Friptură prim coaste de carne de vită cu crusta de hrean
Friptură prim coaste de carne de vită cu crusta de hrean este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 1186 calorii, 47G de proteine, și 104G de grăsime. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute. Un amestec de piper, hrean, ace din 2 crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Friptură prim coaste de carne de vită cu crusta de hrean, Gatiti cartea: Blowtorch Prime Rib Roast cu crema de hrean, și Friptura perfectă de vită Prime-Rib pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie mare de prăjire cu partea osoasă în jos. (Coastele acționează ca un suport natural de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Într-un castron mic amestecați usturoiul, hreanul, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul și uleiul de măsline pentru a face o pastă. Masați pasta generos pe întreaga friptură. Împrăștiați legumele în jurul cărnii și stropiți-le cu un număr de 2 de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de vită timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore pentru mediu-rare (sau aproximativ 20 de minute pe kilogram). Verificați temperatura internă a fripturii în mai multe locuri cu un termometru citit instantaneu; ar trebui să înregistreze 125 grade F. pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți carnea de vită pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească 20 de minute. Temperatura internă a cărnii va continua să crească cu aproximativ 10 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți legumele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8
Se toarnă sucurile de tigaie într-un separator de grăsimi sau într-un castron mic și se lasă deoparte pentru a permite separarea grăsimilor și a sucurilor de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă și se aruncă grăsimea. Puteți folosi sucurile gustoase de carne de vită pentru