Friptură plată de fier la grătar cu Chimichurri și cartofi Fingerling

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fier la grătar cu Chimichurri și cartofi Fingerling. O porție conține 650 calorii, 35g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline extravirgin, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură de fier plat la grătar cu sos Chimichurri, Friptură de fier plat la grătar cu sos Chimichurri, și Friptură de fier plat la grătar cu sos Chimichurri.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele sosului chimichurri împreună într-un castron mediu nereactiv și se lasă deoparte.
Așezați cartofii curați într-o oală mare. Umpleți oala cu suficientă apă pentru a acoperi cartofii.
Adăugați sarea și aduceți apa la fierbere. Lăsați cartofii să continue să gătească timp de 10 minute, scurgeți și lăsați deoparte.
Încălziți aparatul de panini la foc mare.În timp ce cartofii se gătesc, uscați friptura cu prosoape de hârtie și condimentați Generos ambele părți cu sare și piper.
Așezați friptura pe grătar și închideți capacul. Grătiți friptura până la coacerea dorită, 137 buc.F pentru mediu rar (9 până la 11 minute).
Lăsați friptura să se odihnească pe o tăietură curată timp de 10 minute înainte de feliere. Îndepărtați cu grijă orice bucăți de friptură reziduale cu o racletă pentru grătar. Păstrați presa panini pe.Înjumătățiți cartofii fierți pe lungime și aruncați-i cu uleiul de măsline într-un castron mediu.Aranjați cartofii pe presa panini, tăiați cu fața în jos. Închideți capacul astfel încât placa superioară să atingă cartofii fără a apăsa pe ei. Grătiți cartofii până când apar urme de grătar întunecate, aproximativ 4 minute.
Serviți friptura și cartofii cu sosul chimichurri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.