Friptură Plată De Fier Beată

Friptură Plată De Fier Beată
Friptura plată de fier beat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 337 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați vermut, friptură de fier plat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată, Mojo Friptură De Fier Plat, și Friptură De Fier Plat Marinată.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-o pungă mare resigilabilă sau într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Se toarnă vermutul uscat și vermutul dulce și se amestecă pentru a acoperi friptura. Se sigilează sau se acoperă și se dă la frigider timp de 6 ore pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
FripturăFriptură
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți friptura din pungă și aruncați marinada. Condimentați friptura pe ambele părți cu fulgi de ardei roșu. Se prăjește timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista