Friptură picior de miel cu menta, usturoi, și lima fasole pur cca. e

Friptură picior de miel cu menta, usturoi, și lima fasole pur cca. e
Friptura de miel cu mentă, usturoi și fasole Lima pur și simplu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piure de fasole lima, mentă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Piure De Fasole Lima, Piure de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras, și Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă uleiul, menta tocată, pătrunjelul, rozmarinul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați mielul, tăiat cu fața în sus, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Presărați mielul generos cu sare grosieră și piper și frecați în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Întindeți amestecul de plante deasupra mielului, apoi înfășurați, închizând complet amestecul de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
RolaRola
6
Se presară în afara mielului cu sare grosieră și piper. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Așezați mielul în tigaie. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130 de exemplare pentru mediu-rare, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Scoateți tigaia din cuptor; lăsați mielul să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți șirul de bucătărie din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
10
Tăiați mielul în felii groase de 3/4 inch; aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
11
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
12
Se servește cu piure de fasole Lima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista