Friptură picior de miel cu menta, usturoi, și lima fasole pur cca. e

Friptura de miel cu mentă, usturoi și fasole Lima pur și simplu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piure de fasole lima, mentă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Piure De Fasole Lima, Piure de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras, și Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se amestecă uleiul, menta tocată, pătrunjelul, rozmarinul și usturoiul într-un castron mic.
Așezați mielul, tăiat cu fața în sus, pe suprafața de lucru.
Presărați mielul generos cu sare grosieră și piper și frecați în carne.
Întindeți amestecul de plante deasupra mielului, apoi înfășurați, închizând complet amestecul de plante.
Se presară în afara mielului cu sare grosieră și piper. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci.
Așezați mielul în tigaie. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130 de exemplare pentru mediu-rare, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Scoateți tigaia din cuptor; lăsați mielul să se odihnească 15 minute.
Scoateți șirul de bucătărie din miel.
Tăiați mielul în felii groase de 3/4 inch; aranjați pe platou.
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Se servește cu piure de fasole Lima.