Friptura de oală cu legume rădăcinoase de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de slănină, căței de usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură De Vită Cu Legume Rădăcinoase De Iarnă, Rădăcină pentru legume de iarnă, și Legume Rădăcinoase De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Gătiți slănina într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu, până se rumeneste și ușor crocantă. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din oală. Creșteți căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați carne de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Transferați carnea de vită în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
7
Adăugați vin roșu în oală; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulion și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
9
Așezați carnea de vită deasupra slăninii. Împrăștiați ceapa, șalota, usturoiul și frunzele de dafin în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Vită
10
Acoperiți oala, transferați la cuptor și prăjiți 1 oră. Întoarceți carnea de vită; se amestecă ceapa. Acoperiți și prăjiți cu 1 oră mai mult, adăugând apă cu 1/4 cană dacă este uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați carnea de vită în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
12
Adăugați morcovi, păstârnac și țelină în oală; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Morcov
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Așezați carnea de vită deasupra legumelor, acoperiți și prăjiți până când carnea de vită și legumele sunt fragede, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
14
Transferați carnea de vită pe platou. Scoateți grăsimea de pe suprafața sosului. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Carne De Vită
15
Se toarnă sosul peste carne de vită și se servește.