Friptură la oală cu ceapă balsamică
Friptura la oală cu ceapă balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 275 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, friptură de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură de oală balsamică cu ceapă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați friptura cu sare, piper și praf de usturoi.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti friptura in tigaie fierbinte pana se rumeneste pe toate partile, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Așezați friptura într-un aragaz lent și împrăștiați felii de ceapă în jurul fripturii.
Se toarnă oțet peste friptură și ceapă.
Gatiti friptura in aragazul lent setat la minim pana cand se inmoaie si se destrama, 6 pana la 8 ore. Tăiați carnea și reveniți la aragazul lent cu sucuri.