Friptură la grătar și Kabobs de legume

Friptură la grătar și legume Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 303 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, ciuperci, frigarui de lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Friptură și legume Kabobs, Friptură De Legume Kabobs, și Fripturi Ușoare La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de vită, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați punga și răciți 20 de minute, întorcându-vă o dată.
Între timp, înmuiați frigăruile de lemn în apă 10 minute.
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada. Filetați carnea de vită pe 4 frigarui, ceapa pe 2 frigarui și ciupercile și ardeii pe 2 frigarui rămase.
Presărați kabobs cu cantitatea dorită de sare și piper.
Gratiți carnea de vită și legumele în același timp, acoperite cu capac pentru grătar. Grill carne de vită 6 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Grătiți legumele 10 minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.