Friptură la grătar și cartofi cu gust de ceapă roșie

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Friptura la grătar și cartofii cu gust de ceapă roșie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 473 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură de mușchi cu gust de ceapă roșie, Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, și Gust De Ceapă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță medie. Gatiti 10-15 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Se scurge, se răcește și se taie în felii groase de 1/2 inch.
Se amestecă împreună uleiul de măsline și usturoiul.
Ungeți jumătate de amestec pe ambele părți ale feliilor de cartofi.
Presărați cartofii uniform cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper, și pus deoparte.
Periați ambele părți ale fripturii cu jumătate rămasă din amestecul de ulei de măsline; presărați uniform cu 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
6 până la 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Felii de cartofi la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Se servește cu cartofi și ceapă roșie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.