Friptură la grătar de rozmarin cu gem de roșii
Friptura la grătar de rozmarin cu gem de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,59 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, eșalotă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Argentiniană La Grătar Cu Rozmarin, Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin, și Friptură la grătar cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1/2 linguriță de usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați roșii, 2 linguri de apă, oțet și 1/8 linguriță de sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă 1/8 linguriță de piper; păstrați cald.
Combinați restul de 1/2 linguriță de usturoi, restul de 1/8 linguriță de piper, rozmarin și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic.
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 3 minute. Întoarceți fripturile.
Se presara uniform cu amestec de rozmarin; grătar 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu gem de roșii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.