Friptură la cuptor cu sos

Friptură la cuptor cu sos
Friptura la cuptor cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 462 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână sare, făină, supă de ciuperci aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Super friptură și sos, Friptură și sos cu ceapă, și Friptură de Hamburger și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Fripturi de dragare în amestec de făină. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; se adaugă fripturi și se rumenesc pe ambele părți. Aranjați fripturile într-o tigaie de copt ușor unsă de 13"x9"; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
FripturăFriptură
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Combinați supa, apa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
SupăSupă
3
Se toarnă amestecul de supă peste fripturi; se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 325 de grade timp de 45 până la 50 de minute. Descoperiți; coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista