Friptură Italiană
Rețeta friptură de oală italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 1 minute. Pentru $2.52 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 451 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, tăiței de ou în greutate, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Aruncați fripturile chuck într-o oală mare și grea.
Se toarnă ardeii roșii prăjiți, inimile de anghinare scurse și roșiile uscate la soare. Dacă roșiile uscate la soare sunt ambalate în ulei, stropiți în aproximativ o lingură de ulei.
Adăugați ceapa, cățelele de usturoi și bulionul de vită, apoi puneți capacul pe oală și gătiți la cuptor timp de patru ore.
Scoateți oala după patru ore și folosiți o furculiță pentru a confirma că carnea se destramă/furculița fragedă. (Dacă nu, puneți-l înapoi în cuptor pentru creșteri de 30 de minute până când este complet fraged.) Cu o lingură cu fante, scoateți ardeii, anghinarea, ceapa, usturoiul și roșiile uscate și puneți-le într-un recipient separat.
Scoateți carnea și puneți-o într-un alt recipient separat. Acoperiți recipientele care conțin legumele și carnea și puneți-le la frigider câteva ore sau peste noapte.
Așezați capacul pe oală și dați-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Când sunteți gata să serviți friptura, scoateți bolurile de carne și legume din frigider și nuke-le doar pentru a le încălzi. Pune deoparte. Gătiți tăiței de ou conform instrucțiunilor pachetului.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scoateți oala din frigider și îndepărtați cu grijă grăsimea solidificată din partea superioară a lichidului. Aruncați grăsimea.
Se amestecă făina cu 1/2 cană din lichidul de gătit și se lasă deoparte.
Adăugați vin în lichidul de gătit, apoi aduceți-l la fierbere la foc mare. Se fierbe lichidul timp de câteva minute, până când se reduce cu cel puțin jumătate. Când apar bule pe toată suprafața lichidului, stropiți într-o lingură de pastă de făină. Verificați grosimea: dacă este prea lichid, continuați să fierbeți încă un minut sau două. Dacă este prea gros, adăugați mai mult bulion sau apă. Vrei să ajungi cu un lichid/sos bogat și gros.Aranjați tăiței fierți pe un platou mare și aranjați bucăți de carne și inimile și ardeii de anghinare intacte (și căței de usturoi!) în jurul cărnii. Lingurați sosul gros peste tot și presărați pătrunjel proaspăt tocat.
Serviți imediat! Foarte, foarte aromat.