Friptură hogget
Friptura hogget este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție conține 757 calorii, 137g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $7.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită umăr De hogget, ulei de măsline, hamsii și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și friptura de cartofi | cum se face friptura de cartofi / Aloo roast.
Instrucțiuni
Cuptor termic 220C / 200C ventilator / gaz
Se cântărește carnea (dacă nu știți deja greutatea) și se calculează timpul de gătire: 15 minute pe 450g pentru rare, 20 de minute pentru mediu și 25 de minute pentru bine făcut.
Așezați carnea într-o tavă de prăjire, frecați peste tot cu ulei și condimentați generos cu sare și piper. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a face incizii pe toată articulația, apoi în fiecare introduceți crenguțe de rozmarin cu o bucată de usturoi și bucată de hamsie, dacă utilizați.
Puneți carnea la cuptor pentru 10 minute, apoi reduceți la 180C / 160C ventilator / gaz
Acum prăjiți pentru timpul calculat, ungând ocazional carnea cu orice suc de tigaie.
Scoateți din cuptor și odihniți îmbinarea timp de cel puțin 15 minute înainte de a sculpta.