Friptura Gaucho la grătar cu sos Chimichurri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 649 calorii, 49G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 6,06 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură Gaucho cu Chimichurri cu patru plante, Friptură Gaucho cu Chimichurri cu 4 Plante, și Friptură la grătar cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Periați ușor feliile de ceapă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați pe grătar și gătiți aproximativ 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați pe un platou și rezervați.
5
Așezați fripturile pe grătar. Ungeți de câteva ori cu apă de Chili și gătiți până când ați terminat, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați pe un platou.
7
Periați ușor pâinea pita cu ulei de măsline și grătați timp de 1 minut pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Feliați roșiile în felii de 1/4 inci și apoi tăiați feliile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Întindeți pâinea pita pe 2 tigăi de foi și sfărâmați brânza albastră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
10
Se transferă la cuptor pentru a se încălzi. Feliați carnea pe lungime în felii de 1/2 inci și puneți-o într-un bol. Aruncați carnea cu 1/2 cană sos Chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți pita din cuptor și împărțiți carnea între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Așezați roșiile feliate pe partea laterală a cărnii și acoperiți toate cu inele de ceapă la grătar. Puneți restul de 1 linguriță de sos Chimichurri deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Se amestecă toate ingredientele împreună.;
14
Așezați pătrunjelul, frunzele de dafin, usturoiul, ardeiul, oregano, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Puls până la combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
15
Puneți sosul într-un recipient de sticlă sau plastic, folosind după cum este necesar. Chimichurri va dura până la 1 lună, refrigerat. Face 2 1/2 cani.;
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibitionistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.