Friptură Festivă De Carne De Porc

Friptură Festivă De Carne De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura festivă de porc. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 799 calorii, 46G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de ciuperci, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Prăjită Festivă, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coapsele de porc pe jumătate pe lungime; presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
2
Lingură 2 căni de umplutură de cârnați uniform pe fiecare jumătate de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CârnațiCârnați
3
Așezați fiecare jumătate superioară peste umplutură și legați ferm cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Pulsați împreună pâinea, nucile pecan și bourbonul într-un robot de bucătărie de 6 ori sau până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Nuci PecanNuci Pecan
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Întindeți jumătate de amestec de pâine uniform deasupra fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PâinePâine
6
Așezați fripturile pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se toarnă bulionul de pui și sucul de lămâie în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru pentru carne ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
11
Se servește cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
12
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista