Friptură Festivă De Carne De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura festivă de porc. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 799 calorii, 46G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de ciuperci, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Prăjită Festivă, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coapsele de porc pe jumătate pe lungime; presărați carnea de porc cu sare și piper.
Lingură 2 căni de umplutură de cârnați uniform pe fiecare jumătate de jos.
Așezați fiecare jumătate superioară peste umplutură și legați ferm cu sfoară de bucătărie.
Pulsați împreună pâinea, nucile pecan și bourbonul într-un robot de bucătărie de 6 ori sau până se sfărâmă.
Întindeți jumătate de amestec de pâine uniform deasupra fiecărei fripturi.
Așezați fripturile pe un raft într-o tigaie.
Se toarnă bulionul de pui și sucul de lămâie în fundul tigaiei.
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 425 timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru pentru carne ajunge la 16
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos de ciuperci.