Friptură feliată Stroganoff în pâine franceză și salată îmbrăcată cu mărar

Friptură feliată Stroganoff în pâine franceză și salată îmbrăcată cu mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura feliată Stroganoff în pâine franceză și salată îmbrăcată cu mărar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 838 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar proaspăt, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș Cu Croissant Cu Friptură Feliată De Ceapă Franceză, Salată De Friptură Îmbrăcată, și Salată de friptură grecească pâine franceză cu ouă fierte moi + Feta.

Instrucțiuni

1
Tăiați năsturelul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Tăiați bagheta în 4 bucăți și împărțiți, dar nu separați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu spre mediu cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pat felii de carne uscată. Condimentează carnea cu sare și piper și acoperă în făină. Se scutură excesul, apoi se adaugă în tigaia foarte fierbinte. Radeți ceapa direct în carne. Gatiti carnea timp de 5 pana la 6 minute, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați stoc în tigaie și gătiți pentru a se îngroșa 1 minut, amestecați smântână, o lingură de suc de lămâie și mărar. Condimentează sosul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc. Puneți carnea în baghetă tăiată și acoperiți cu creson.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Creson De GrădinăCreson De Grădină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista