Friptură feliată Stroganoff în pâine franceză și salată îmbrăcată cu mărar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura feliată Stroganoff în pâine franceză și salată îmbrăcată cu mărar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 838 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar proaspăt, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș Cu Croissant Cu Friptură Feliată De Ceapă Franceză, Salată De Friptură Îmbrăcată, și Salată de friptură grecească pâine franceză cu ouă fierte moi + Feta.
Instrucțiuni
Tăiați năsturelul și rezervați.
Tăiați bagheta în 4 bucăți și împărțiți, dar nu separați.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu spre mediu cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și unt.
Pat felii de carne uscată. Condimentează carnea cu sare și piper și acoperă în făină. Se scutură excesul, apoi se adaugă în tigaia foarte fierbinte. Radeți ceapa direct în carne. Gatiti carnea timp de 5 pana la 6 minute, intorcand ocazional.
Adăugați stoc în tigaie și gătiți pentru a se îngroșa 1 minut, amestecați smântână, o lingură de suc de lămâie și mărar. Condimentează sosul cu piper.
Se ia de pe foc. Puneți carnea în baghetă tăiată și acoperiți cu creson.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.