Friptură feliată cu sos de piper îndrăzneț
Această rețetă servește 27 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, ardei gras, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de coajă feliată pe pâine prăjită cu parmezan cu șalotă și sos de smântână, Spanac-Pilaf de orez Feta, friptură feliată cu sos de Oregano și roșii fripte cu pătrunjel, și Friptură îndrăzneață și picantă cu unt Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ardeii in ulei incins in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant.
Se amestecă sosul de friptură și sherry. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 min., amestecând ocazional. Păstrați cald.
Friptură la grătar 4 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la fiert.
Tăiați friptura în felii subțiri.
Se servește cu amestecul de sos de friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat