Friptură elvețiană italiană

Friptură elvețiană italiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă friptura elvețiană italiană. Acest fel principal are 258 de calorii , 31 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Îndrăgostiților . Această rețetă este apreciată de 11 gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de ceapă, făină, ardei gras și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor bun de 65% . Rețete similare includ fulgi de ovăz elvețieni rece , sandviș cu șuncă la grătar și slănină și panini cu șuncă și ciuperci și varză kale .

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți carnea din pungă; pisați-o pentru a o aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți friptura pe ambele părți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșiile, sarea, busuiocul și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați ardeiul verde și ceapa. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25-30 de minute sau până când legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Presărați cu brânză; gătiți încă 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista