Friptură elvețiană italiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă friptura elvețiană italiană. Acest fel principal are 258 de calorii , 31 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Îndrăgostiților . Această rețetă este apreciată de 11 gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de ceapă, făină, ardei gras și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor bun de 65% . Rețete similare includ fulgi de ovăz elvețieni rece , sandviș cu șuncă la grătar și slănină și panini cu șuncă și ciuperci și varză kale .
Instrucțiuni
Puneți făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Scoateți carnea din pungă; pisați-o pentru a o aplatiza.
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți friptura pe ambele părți în unt.
Adăugați roșiile, sarea, busuiocul și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Adăugați ardeiul verde și ceapa. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25-30 de minute sau până când legumele sunt fierte.
Presărați cu brânză; gătiți încă 2 minute sau până când brânza se topește.