Friptură De Șuncă La Grătar

Friptură De Șuncă La Grătar
Friptura de șuncă la grătar durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită scorțișoară măcinată, friptură de șuncă, conserve de prune și muștar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură De Șuncă La Grătar, Friptură De Șuncă De Mango La Grătar, și Friptură De Șuncă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați conservele, muștarul, sucul de lămâie și scorțișoara. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 2-3 minute. Puneți glazura deoparte. Scor marginile de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
ConservăConservă
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Grătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte, periați cu glazură în ultimele minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista