Friptură De Șuncă Cu Vârf De Pere
Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 166 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ulei de măsline, friptură de șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vafe cu pere și ghimbir, Clătite Cu Lapte De Unt Cu Vârf De Pere, și Granola-Topped Pear Crisp.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând sucul; puneți perele și sucul deoparte. Într-o tigaie mare, friptură de șuncă maro în ulei pe ambele părți; scurgere.
Scoateți șunca din tigaie și păstrați-o caldă.
Combinați amidonul de porumb, ghimbirul și apa până se omogenizează; amestecați sucul de pere rezervat. Adăugați treptat la tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați șuncă și pere rezervate; gătiți până se încălzește.