Friptură de vârf cu morcovi și cartofi roșii pentru copii
Friptura cu vârf de mușchi cu morcovi și cartofi roșii pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 336 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, morcovi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne de porc muschi de vita sfat friptură cu cartofi roșii, Home Made uscate de vârstă muschi de vita friptură cu cartofi fripți fripte Cheesy, și orez din plante cu cartofi pentru copii și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°. se prăjește uscat și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper.
Presărați făina peste friptură și folosiți-vă mâinile pentru a o întinde și a o bate uniform peste carne.
Topiți untul și 1 lingură. ulei într-o tigaie mare de prăjire la foc mediu-mare deasupra sobei.
Se adaugă friptura și se gătește, întorcându-se cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Așezați morcovii și cartofii într-un castron mare și aruncați cu restul de 1 lingură. de ulei.
Puneți legumele în tigaie în jurul fripturii. Prăjiți, amestecând des legumele, până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 60° pentru mediu rar, 1 oră 30 minute până la 1 oră 45 minute.
Transferați friptura pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Lipiți un cuțit ascuțit în morcovi și cartofi pentru a vă asigura că sunt ușor străpunși. Dacă nu sunt, întoarceți tigaia de prăjire cu legume la cuptor pentru a continua să gătiți în timp ce friptura se odihnește.
Se taie felii subțiri și se servește cald cu morcovi și cartofi.