Folie De Salată Larb De Porc

Folie De Salată Larb De Porc
Învelișul de salată Larb de porc este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 35 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tastetrotting: Salată De Porc Larb Wraps, Thai Larb Pui Salata Cupe, și Larb Gai salată Wraps {Low Carb, GF, scăzut de grăsimi, ridicat de proteine și calorii scăzute} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, prăjiți orezul la foc moderat, agitând tigaia des, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați orezul pe o farfurie și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Puneți orezul prăjit într-o mașină de tocat condimente și măcinați până la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
În tigaie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați 1 linguriță de zahăr și gătiți timp de aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Adăugați carnea de porc măcinată și gătiți la foc moderat, rupând carnea fin, până când nu rămâne roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Adăugați 1 linguriță de sos de pește și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sos De PeșteSos De Pește
9
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie cu restul de 2 linguri de sos de pește, restul de 1 lingură de zahăr, două treimi din ardei iute și 1 lingură de apă. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Aranjați frunzele de salată pe un platou cu sosul de scufundare. Reîncălziți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
11
Se ia de pe foc și se amestecă ceapa, busuiocul, menta, coriandrul și restul de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12
Presărați carnea de porc cu pudra de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
13
Transferați într-un castron și așezați-l pe sau lângă platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
14
Lăsați toată lumea să lingă carnea de porc pe frunzele de salată și condimentați cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista