Friptură de vârf cu morcovi și cartofi roșii pentru copii

Friptură de vârf cu morcovi și cartofi roșii pentru copii
Friptura cu vârf de mușchi cu morcovi și cartofi roșii pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 336 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, morcovi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne de porc muschi de vita sfat friptură cu cartofi roșii, Home Made uscate de vârstă muschi de vita friptură cu cartofi fripți fripte Cheesy, și orez din plante cu cartofi pentru copii și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°. se prăjește uscat și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați făina peste friptură și folosiți-vă mâinile pentru a o întinde și a o bate uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Topiți untul și 1 lingură. ulei într-o tigaie mare de prăjire la foc mediu-mare deasupra sobei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Se adaugă friptura și se gătește, întorcându-se cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Așezați morcovii și cartofii într-un castron mare și aruncați cu restul de 1 lingură. de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți legumele în tigaie în jurul fripturii. Prăjiți, amestecând des legumele, până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 60° pentru mediu rar, 1 oră 30 minute până la 1 oră 45 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Transferați friptura pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Lipiți un cuțit ascuțit în morcovi și cartofi pentru a vă asigura că sunt ușor străpunși. Dacă nu sunt, întoarceți tigaia de prăjire cu legume la cuptor pentru a continua să gătiți în timp ce friptura se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se taie felii subțiri și se servește cald cu morcovi și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista