Friptură De Porc Citrice
Citrice friptură de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Un amestec de grapefruit, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Citrus-Herb Friptură De Porc, Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru, și Friptură de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fructele în jumătate; stoarceți pentru a îndepărta sucul, rezervând coaja. Într-un castron mic, combinați sucurile de fructe, uleiul, rozmarinul, sarea, dacă doriți și usturoiul.
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Faceți tăieturi superficiale în partea de sus a fripturii.
Puneți friptura în pungă; sigilați și întoarceți-vă pentru a acoperi. La frigider peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți marinada din carne.
Puneți friptura într-o tigaie superficială.
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 1 oră, ungându-se cu marinată rezervată la fiecare 15 minute.
Între timp, feliați coaja de fructe în 1/4-in. benzi; aranja în jurul friptură.
Coaceți cu 40 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 de Centimetre.
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere. Aranjați feliile de porc pe un platou; stropiți cu 1/4 cană de sucuri de tigaie.