Friptură De Porc Citrice

Friptură De Porc Citrice
Citrice friptură de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Un amestec de grapefruit, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Citrus-Herb Friptură De Porc, Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru, și Friptură de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fructele în jumătate; stoarceți pentru a îndepărta sucul, rezervând coaja. Într-un castron mic, combinați sucurile de fructe, uleiul, rozmarinul, sarea, dacă doriți și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Faceți tăieturi superficiale în partea de sus a fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți friptura în pungă; sigilați și întoarceți-vă pentru a acoperi. La frigider peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Scurgeți marinada din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Puneți friptura într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 1 oră, ungându-se cu marinată rezervată la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, feliați coaja de fructe în 1/4-in. benzi; aranja în jurul friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
8
Coaceți cu 40 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 de Centimetre.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere. Aranjați feliile de porc pe un platou; stropiți cu 1/4 cană de sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții18
Scor De Sănătate38
Revista