Friptură de vânat cu sos de Port

Friptură de vânat cu sos de Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vânat cu sos de Port. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper crăpat, jeleu de coacăze roșii, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. 339 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură cu sos de Port de ciuperci, Friptură de mușchi cu sos Dijon-Port, și Friptură prăjită cu struguri prăjiți și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul fierbând toate ingredientele împreună până când jeleul roșu s-a topit complet. Păstrați cald.Aburiti sau Fierbeti cartofii pana se usuca doar, aproximativ 8 minute, apoi scurgeti bine si adaugati cateva picaturi de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Așezați vânatul pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3
Stropiți o parte din ardeiul negru și puțină sare pe fiecare parte, apăsând ardeiul în fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Încălziți uleiul rămas în apan. Când are o suprafață strălucitoare, adăugați fripturile, câte 2. Gatiti timp de 2 minute pe fiecare parte pentru rare, 3 minute formedium si 4 minute pentru bine facut. Cândgătite, întoarceți-le pe toate în tigaie șise toarnă peste sos. Se încălzește 1 min, se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți cu cartofii și mazărea, dacă doriți, și cu orice sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista