Friptură de vită și varză murată în stil bavarez

Friptura de vită în stil bavarez și varza murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 219 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 65 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Pâine Bavareză Cu Varză Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Se presară cu semințe de chimen și sare.
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Așezați ceapa, varza murată și 1/4 cană de bere în jurul cărnii de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; acoperiți pentru a se încălzi.
Se amestecă făina, restul de 1/4 cană de bere și muștarul într-un castron mic; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
Serviți carnea de vită cu sucuri.