Friptură de vită și varză murată în stil bavarez

Friptură de vită și varză murată în stil bavarez
Friptura de vită în stil bavarez și varza murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 219 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 65 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Pâine Bavareză Cu Varză Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se presară cu semințe de chimen și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Așezați ceapa, varza murată și 1/4 cană de bere în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
6
Scoateți carnea de vită din aragaz; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se amestecă făina, restul de 1/4 cană de bere și muștarul într-un castron mic; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Serviți carnea de vită cu sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista