Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați friptura de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de selecție de micro-frunze, hrean, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, Salată de sfeclă roșie și dovlecei cu cremă de hrean, și Pere cu friptură de vită și cremă de hrean.
Instrucțiuni
Pentru a face crema de hrean, bateți toate ingredientele împreună cu sare și piper până la lingură, apoi lăsați-le deoparte.
Așezați feliile de carne de vită pe patru farfurii de servire. Într-un castron, amestecați sfecla roșie, șalota și frunzele de salată împreună. Îmbrăcați-vă cu oțetul de sherry și 3 linguri de ulei de măsline, apoi aruncați ușor.
Îngrămădiți cu grijă o movilă de salată în centrul fiecărei farfurii și împrăștiați câteva microleave în exterior. Completați salata cu o lingură îngrijită de cremă de hrean, stropiți cu uleiul de măsline rămas și serviți.