Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean

Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați friptura de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de selecție de micro-frunze, hrean, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, Salată de sfeclă roșie și dovlecei cu cremă de hrean, și Pere cu friptură de vită și cremă de hrean.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crema de hrean, bateți toate ingredientele împreună cu sare și piper până la lingură, apoi lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați feliile de carne de vită pe patru farfurii de servire. Într-un castron, amestecați sfecla roșie, șalota și frunzele de salată împreună. Îmbrăcați-vă cu oțetul de sherry și 3 linguri de ulei de măsline, apoi aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îngrămădiți cu grijă o movilă de salată în centrul fiecărei farfurii și împrăștiați câteva microleave în exterior. Completați salata cu o lingură îngrijită de cremă de hrean, stropiți cu uleiul de măsline rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptura de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista