Friptura de vită marinată în Sichuan ar putea fi exact rețeta fără gluten și fără lactate pe care o căutați. O porție conține 1608 calorii , 70 g de proteine și 38 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 12,23 USD per porție. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Îndrăgostiților . Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, ulei de arahide, bok choy și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Merge bine ca fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 40 de minute . 1 persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Friptura de vită marinată , pizza cu cartofi aurii și ceapă caramelizată și Masala Roti/chapati (pâine plată indiană condimentată) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de chili și cel de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Opărit
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Bucăți De Ghimbir întreg, Zdrobit
2
Adăugați jalapeño, șalotele, coriandrul, ceapa verde și ghimbirul și gătiți până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Jalapeño, Feliat Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Luați de pe foc și puneți deoparte.
4
Combinați ingredientele marinadei într-un bol mediu și amestecați până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mirin, Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Puneți fripturile în marinadă și dați-le la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ceapă Verde, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch
Ceapă Verde, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm
6
Încălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Lungimi De 1/2 Inch
7
Scoateți fripturile din marinadă și condimentați cu puțină sare și piper. Frigeți la temperatura dorită, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De șalote, Tăiate Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Cană Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați-le să se odihnească. Tăiați fripturile felii subțiri și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pastă De Usturoi și Chili)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Într-un bol mediu, amestecați toate ingredientele. Dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Încălziți uleiul de arahide într-un wok sau într-o tigaie încinsă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Adăugați ciupercile, sparanghelul, ceapa verde, bok choy și ceapa roșie și gătiți până se înmoaie. Deglazați legumele cu sosul Sichuan Deglaze până când aproape tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe