Friptură De Vită Italiană La Grătar

Friptura de vită italiană la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 153 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vârf de vită, amestec de pansament, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Friptură De Vită Italiană, Sandvișuri Italiene De Friptură De Vită, și Pepperoncini Friptură De Vită Italiană.
Instrucțiuni
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Ungeți carnea de vită cu ulei; presărați uniform cu amestec de pansament (uscat). Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Acoperiți și grătați carnea de vită peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și 4 până la 5 inci de la foc mediu 1 oră 30 minute până la 2 ore sau până când termometrul citește 140 circulatorf (mediu-rar). Acoperiți carnea de vită cu folie și lăsați-o să stea aproximativ 15 minute sau până când termometrul citește 145 F. F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5.9, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.