Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sos picant de iaurt-nucă. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 701 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, jumătăți de nucă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Prăjiți Pitas de miel cu sos picant de iaurt de susan, Friptură de vită cu sos picant de roșii pătrunjel, și Pandan picant - orez cu iaurt cu burtă de porc prăjită crocantă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte. Pe o farfurie, frecați friptura peste tot cu sosul de soia și apoi cu 1 lingură de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați friptura în tigaie, cu grăsimea în jos, împreună cu orice ulei suplimentar din farfurie. Gatiti la foc moderat, intorcand ocazional, pana se rumeneste peste tot, 4 minute. Întoarceți grăsimea prăjită în sus și prăjiți-o în cuptor timp de 25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 115 pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați friptura pe o placă de sculptură pentru a vă odihni.
5
Între timp, întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc ușor; lasa sa se raceasca. Tăiați grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Într-o tigaie medie, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ardeii prăjiți, chimenul, coriandrul și cay - enne, acoperiți și gătiți la foc moderat până când ardeii abia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Lasă să se răcească.
9
Într-un castron mediu, combinați iaurtul, usturoiul, nucile, ardeii prăjiți și roșiile și condimentați cu sare și piper. Feliați subțire friptura și serviți cu sosul de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Note: variații: folosiți sosul picant de nucă pe pui sau miel sau serviți ca o baie pentru pâinea pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)