Friptură De Vită Bavareză

Friptură De Vită Bavareză
Friptura de vită bavareză durează aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 271 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, zahăr, sare și semințe de chimen. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, Friptură Bavareză, și Friptură Bavareză.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante subțiri în carne; așezați o bucată de usturoi în fiecare fantă. Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, carne brună în ulei pe toate părțile; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Combinați sherry-ul sau bulionul, pătrunjelul, zahărul, semințele de caras, sarea și cardamomul; se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2-3/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți și feliați carnea. Degresați grăsimea din lichidul de gătit și serviți legumele cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista