Friptură De Vită Bavareză
Friptura de vită bavareză durează aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 271 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, zahăr, sare și semințe de chimen. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, Friptură Bavareză, și Friptură Bavareză.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante subțiri în carne; așezați o bucată de usturoi în fiecare fantă. Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, carne brună în ulei pe toate părțile; scurgeți.
Adăugați morcovii, țelina și ceapa.
Combinați sherry-ul sau bulionul, pătrunjelul, zahărul, semințele de caras, sarea și cardamomul; se toarnă peste carne.
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2-3/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți și feliați carnea. Degresați grăsimea din lichidul de gătit și serviți legumele cu carne.