Friptură De Vită Bavareză

Friptură De Vită Bavareză
Friptura de vită bavareză durează aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 271 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, zahăr, sare și semințe de chimen. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, Friptură Bavareză, și Friptură Bavareză.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante subțiri în carne; așezați o bucată de usturoi în fiecare fantă. Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, carne brună în ulei pe toate părțile; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Combinați sherry-ul sau bulionul, pătrunjelul, zahărul, semințele de caras, sarea și cardamomul; se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2-3/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți și feliați carnea. Degresați grăsimea din lichidul de gătit și serviți legumele cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista