Friptură De Vită

Friptură De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 545 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, bulion de vită, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și O Oală De Carne De Vită Enchilada Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz lent, puneți ceapa, morcovii, ciupercile și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Condimentează friptura cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, rumeniți carnea pe toate părțile în ulei. Când este rumenit, puneți-l în aragazul lent deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-un castron mic, amestecați împreună crema de supă de țelină, amestecul de supă de ceapă, bulionul de vită și sosul de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De FripturăSos De Friptură
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă peste partea de sus a friptură. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore sau scăzut timp de 8 până la 9 ore.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista