Friptură De Ton Cu Condimente Thailandeze La Grătar

Friptură De Ton Cu Condimente Thailandeze La Grătar
Friptura de ton cu condimente thailandeze la grătar este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 300 de calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fripturi de ton de calitate sushi, pene de tei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Ton Thailandez La Grătar, Friptură De Ton La Grătar, și Friptură De Ton La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Presărați pește cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
3
Combinați uleiul de măsline și pasta de curry; periați peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
4
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
6
Se servește cu: Edamame și salată de ardei roșu prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista