Friptură De Tei Tequila La Grătar
Friptura de tei tequila la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.27 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc De Tequila Cu Usturoi La Grătar, Friptură De Flanc De Tequila Chipotle La Grătar, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În blender, puneți ingredientele de marinadă. Acoperiți și amestecați până se amestecă. Pierce carne de vită cu furculiță de mai multe ori pe ambele părți.
Se toarnă marinada într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați carne de vită; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, întorcând ocazional carnea de vită, cel puțin 6 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 20 până la 25 de minute pentru o coacere medie, perindând ocazional cu marinată și rotind o dată. Aruncați orice marinată rămasă.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.