Friptură De Sărbătoare
Friptura de sărbătoare a rețetei poate fi făcută în aproximativ 7 ore și 15 minute. Această rețetă servește 16 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 538 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de unt, sare, sos de rumenire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Celebration Bombe, Cupcakes De Sărbătoare, și Tort De Sărbătoare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare friptură în jumătate; așezați două jumătăți într-un 5-qt. aragaz lent.
Așezați jumătățile rămase într-un alt 5-qt. aragaz lent. Se acoperă fiecare cu jumătate din ceapă, amestec de piper, busuioc și sare.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina, piperul și sarea până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sosul de rumenire, dacă se dorește.
Scurgeți pastele; se servește cu carne de vită și sos.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.