Friptură De Sud-Vest Cu Scândură De Cedru
Această rețetă face 30 de porții cu 38 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână heinz bbq sauce classic &, friptură de vită, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Cedru Marinată Din America De Sud, Somon Cu Scânduri De Cedru, și Somon Cu Scândură De Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați scândura în apă, așezând o greutate deasupra scândurii pentru a o menține scufundată. Înmuiați 4 ore. Cu aproximativ 1-1 / 2 ore înainte de a fi gata să grătiți friptura, combinați zahărul și condimentele; frecați pe ambele părți ale fripturii. Dați la frigider până când este gata de grătar.
Încălziți grătarul la foc mare. Friptură la grătar 2 min. pe fiecare parte; scoateți din grătar.
Scoateți scândura din apă; periați partea superioară a scândurii cu ulei. Se acoperă cu friptură.
Se pune pe grătar grătar; se acoperă cu capac. Reduceți grătarul la foc mediu.
Grătar 15 min. sau până când friptura este de coacere medie (160F), periaj cu 1/4 cană sos de grătar după 10 min.
Scoateți friptura de pe grătar; aruncați scândura. Acoperiți friptura ușor cu folie; lăsați să stea 5 min.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Se servește cu sosul de grătar rămas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.