Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjit și piure de cartofi Chipotle
Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjită și cartofi piure Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 998 calorii, 56G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Pentru $ 6.61 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sindrila de cedru netratată înmuiată în apă, unt, tomatillos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este perfect pentru valentin zi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cedru scândură piure de cartofi dulci și roșii, Somon de scândură de cedru cu sos de mure, și Somon De Scândură De Cedru Cu Sos De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Somon: Preîncălziți un grătar la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Îndepărtați șindrilele din apă și periați cu ulei vegetal pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Așezați pe grătar și lăsați să se încălzească, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți într-o tavă de foi. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați somonul cu sare și piper, apoi căutați rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați un file de somon pe fiecare șindrilă și acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se introduce la cuptor și se gătește până se termină, aproximativ 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Sos tomatillo prăjit: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați tomatillos, usturoiul și ceapa cu ulei de măsline, așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 20 de minute sau până când tomatillos sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillos
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează, condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1
Așezați cartofii într-un castron mare, adăugați unt, smântână caldă, piure de chipotle și usturoi și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piure De Chile Chipotle
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.