Friptura de somon cu sos de căpșuni este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, căpșuni, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de somon la grătar cu sos BBQ Hoisin, Friptură de somon în sos de Caramel (Vietnameză ca Kho), și Friptură cu crustă de ardei cu sos de Zinfandel de căpșuni și Aioli de muștar portocaliu pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.