Friptură de rață cu sos de stridii

Friptură de rață cu sos de stridii
Friptura de rață cu sos de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2994 calorii, 80g de proteine, și 252g de grăsime fiecare. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de stridii, țelină, biscuiți de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 99 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de rață cu sos de stridii, John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, și Gumbo de rață și stridii.

Instrucțiuni

1
Puneți rața, pieptul în jos, pe o tăietură și folosind foarfece de bucătărie, tăiați 1 parte a coloanei vertebrale, începând de la coadă sau nasul Papei, până la vârf. Întoarceți pasărea și tăiați înapoi cealaltă parte a coloanei vertebrale, având grijă să nu tăiați în coapsă. Apăsați pasărea pentru a aplatiza și faceți o tăietură superficială prin stern pentru a aplatiza și mai mult rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Scoateți clapeta gâtului și orice Buzunare suplimentare de grăsime. Întoarceți rața, cu pieptul în sus și faceți o tăietură lungă în pielea și grăsimea fiecărui sân, asigurându-vă că nu perforați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
3
Presărați ambele părți ale raței cu sarea kosher și așezați rața, cu pieptul în sus, deasupra unei tigaie pentru pui. Tapetați fundul tigaiei cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
4
Puneți rața, neacoperită, pe raftul inferior al frigiderului timp de 3 până la 4 zile sau până când pielea este uscată și atinge o consistență aproape de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Dacă mai există sare vizibilă, periați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Scoateți prosoapele de hârtie de pe fundul cratiței.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Puneți tigaia în mijlocul cuptorului și prăjiți timp de 30 de minute. Rotiți tigaia la 180 de grade și continuați să gătiți până când coapsa atinge o temperatură internă de 180 de grade F pe un termometru citit instantaneu, încă aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți rața din cuptor și creșteți focul la 450 de grade F. Odată ce cuptorul a ajuns la temperatură, readuceți rața la cuptor și prăjiți până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți partea superioară a tigaiei pentru pui, cu rața încă pe ea și puneți-o pe o tigaie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
11
Se toarnă grăsimea de rață de pe fundul tigaiei, se măsoară 1/4 cană și se rezervă restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Puneți tigaia broiler pe aragaz la foc mediu și adăugați 1/4 cană de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
SobaSoba
14
Adăugați ceapa, țelina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa si telina sunt translucide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
15
Între timp, combinați pâinea de porumb, biscuiții de stridii, cimbru, salvie, ouă, stridii și lichiorul lor într-un bol mare de amestecare și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine, rupând stridiile pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Pâine De PorumbPâine De Porumb
StridiiStridii
LichiorLichior
CimbruCimbru
OuăOuă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
16
Adăugați amestecul de ceapă și țelină în castron și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Transferați pansamentul înapoi în tigaia pentru pui și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
18
Puneți pansamentul pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până se rumenesc și crocant în jurul marginilor, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Transferați rața într-un platou de servire și serviți cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În99 hrs
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista