Friptură de păsări de vânat incredibile cu mămăligă adecvată

Friptură de păsări de vânat incredibile cu mămăligă adecvată
Friptura de păsări joc incredibil cu Polentan corespunzătoare este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 9,41 USD pe porție. O porție conține 1368 calorii, 93G de proteine, și 83g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, bibilici, prepelițe și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki, și Zi de joc Friptură de porc și Broccoli rabe sandwich-uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la o lovitură completă de aproximativ 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Fie cereți măcelarului dvs. să spatchcock bibilica sau puiul și fazanul pentru dvs., fie încercați să o faceți singur. Întoarceți pasărea cu susul în jos și tăiați sub picioare cu o foarfecă bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Îndepărtați partea osoasă a carcasei care nu are carne pe ea (ținând cont că doriți să salvați carnea incredibilă din jurul picioarelor) și deschideți pasărea ca o carte. Puteți umple apoi cavitățile celorlalte păsări cu arome - o crenguță de rozmarin, o crenguță de cimbru și puțină coajă de portocală sau lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați ceapa, țelina și morcovii într-o tigaie mare (sau 2 mici) și așezați cârnații și păsările deasupra. Aruncați frunzele de dafin și restul de cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Stropiți cu ulei de măsline și masați-l în fiecare pasăre. Condimentează toată carnea cu generozitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se reduce imediat temperatura la 350 de grade F. gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore, întorcând păsările de câteva ori, până când carnea este suculentă și gătită până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
După o jumătate de oră, aduceți 1 litru de apă sărată la fiert într-o tigaie antiaderentă și bateți în mămăligă. Întoarceți focul chiar în jos, așezați un capac, astfel încât să fie întredeschis (altfel tigaia ar putea scuipa mămăligă fierbinte la voi!) și fierbeți timp de 50 de minute, amestecând-o cât de des puteți. Dacă începe să devină prea gros, adăugați mai multă apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți păsările din cuptor, ridicați-le din tigaie și păstrați-le calde.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Puneți tigaia pe arzător, turnați vinul și fierbeți ușor pentru a face un sos rapid. Apoi, a se vedea la polenta-va avea nevoie de unele perking serios acum. Se amestecă aproximativ 3/4 din unt și tot parmezanul ras. Odată neted, gustați și condimentați, dacă este necesar. Acum ar trebui să fie delicios! Lingurați toată mămăliga pe o scândură mare sau platou, întindeți-o uniform și puneți-o pe 1 parte pentru a se întări puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Dați sosului un amestec și adăugați restul de unt. Se strecoară printr-o sită într-o tigaie, apăsând puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Tăiați păsările mai mari în coapse și bucăți de sân și așezați-le cu toate celelalte păsări deasupra mămăligii. Se taie cârnații și se adaugă la grămadă. Puneți sosul de vin roșu deasupra și terminați cu un strop de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Copane De PuiCopane De Pui
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Puneți tabla în mijlocul mesei și lăsați-i pe toți să se scufunde. O sărbătoare fantastică!
13
"Acordul nostru cu producătorii "Jamie at Home" ne permite doar să punem la dispoziție 2 rețete pe episod online. Food Network regretă neplăcerile pentru telespectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista